Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Strengthscope® Masterclass – Loopbaanontwikkeling

maart 17, 2017 @ 9:00 am - 5:00 pm

- €900

Geef je carrière een superboost!

De masterclass Loopbaanontwikkeling biedt je positieve en verrijkende hulpmiddelen en technieken om je carrière in de lift te zetten door je sterke punten en vaardigheden te optimaliseren en prestatierisico’s te beperken.

Loopbaanontwikkeling op basis van sterke punten is een doeltreffende manier om je carrière vorm te geven en het beste uit jezelf te halen. Ruim twee decennia aan onderzoek heeft aangetoond dat mensen die zich richten op hun persoonlijke sterke punten (daar waar je energie van krijgt en waar je goed in bent) en een positieve, oplossingsgerichte instelling hebben, sneller leren, meer betrokken zijn en beter presteren.

De arbeidsmarkt verandert snel en mensen moeten zich moeiteloos aan die veranderingen kunnen aanpassen als ze optimaal gebruik willen maken van de kansen die zich voordoen.

 

Bij loopbaanontwikkeling gaat het niet langer om het beklimmen van de spreekwoordelijke ladder.

 

Tegenwoordig is het vooral belangrijk om te blijven leren en jezelf wendbaarder te maken, zodat je voorbereid bent op veranderlijke en complexe werkomgevingen. Een carrière ontwikkelt zich meestal niet in een rechte lijn of zonder onverwachte veranderingen. Het is daarom belangrijk om je sterke punten te optimaliseren en hulp te vragen aan mensen die andere sterke punten bezitten, zodat je kansen kunt pakken, goed met obstakels om kunt gaan en je ambities kunt waarmaken.

Steeds meer onderzoek laat zien dat wanneer we ons hoofdzakelijk richten op onze sterke punten en die als uitgangspunt nemen voor onze carrière, we meer kans maken om te slagen. Bovendien zijn we dan minder vatbaar voor stress en hebben we meer plezier in ons werk én in ons privéleven.

Onze praktische en effectieve loopbaantoolkit op basis van sterke punten stelt je in staat optimaal te blijven presteren, ook in onzekere tijden. Bovendien helpt de toolkit je om je positieve energie, zelfvertrouwen en wendbaarheid een boost te geven, zodat je beter bestand bent tegen onvermijdelijke tegenslagen en onverwachte veranderingen.

 

Dit programma helpt je bewuster te worden van de manieren waarop je je sterke punten, vaardigheden en ervaring kunt optimaliseren, zodat je bent voorbereid op de volgende situaties:

 • Beginnen met een nieuwe baan bij een nieuw bedrijf
 • Van functie wisselen binnen hetzelfde bedrijf
 • Een carrière uitstippelen op basis van je unieke sterke punten, vaardigheden en ervaring
 • Omgaan met zwakke punten en andere obstakels die succes in de weg kunnen staan
 • Omgaan met obstakels en veranderende eisen in de werkomgeving
 • Meegaan met trends of veranderingen
 • Vaardigheden op peil houden of verder ontwikkelen
 • Een carrièreplanning maken

 

Wat leer je?

 • Je leert alles over de nieuwste bevindingen over een positieve werkhouding, die je in staat stelt eventuele beperkende overtuigingen aan te pakken en het beste uit jezelf te halen op je werk.
 • Je leert hoe je je sterke punten, vaardigheden en capaciteiten combineert om je doelen sneller te bereiken.
 • Je onderzoekt flexibele manieren om te leren.
 • Je stelt je persoonlijke merk/waarde vast en oefent met het uitdragen ervan naar anderen binnen het bedrijf.
 • Je stelt een gericht actieplan op waarmee je je sterke punten kunt ‘stretchen’ om je doelen te behalen.

 

Trainingsmogelijkheden

Deze masterclass van één dag kan ook worden gegeven op locatie, zowel in het Engels als het Nederlands en aan groepen van maximaal acht deelnemers.

 

Kosten:

De prijs voor freelancers (train the trainer versie) is € 605,00 (incl. btw) per persoon en is inclusief lesmateriaal en lunch. De kosten voor bedrijven bedragen € 900,00 per persoon, exclusief btw.

 

Om alle deelnemers genoeg individuele aandacht te kunnen geven, werken we met kleine groepjes van maximaal acht personen. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plaats!

 

MELD JE VANDAAG NOG AAN door een e-mail te sturen naar info@strengthscommunity.nl

Gegevens

Datum:
maart 17, 2017
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€900

Organisator

Strengths Community Netherlands
Telefoon:
+31 652 860 453
E-mail:
info@strengthscommunity.nl
Website:
www.strengthscommunity.nl

Locatie

Studio Lingua
Surinameplein 124
Amsterdam, 1058 GV Netherlands
+ Google Maps