Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Strengthscope® certificatietraining – Individuele ontwikkeling

mei 15 - mei 22

- €1800

Anderen helpen hun sterke kwaliteiten te ontdekken en een positieve en energievolle werkomgeving creëren door gebruik te maken van de sterke punten van je medewerkers!

Ben je een trainer, coach, HR professional, manager of een Agile coach en wil je weten hoe je de talenten en sterke punten van medewerkers veel effectiever in kan zetten op het werk? Dan is deze tweedaagse certificatietraining voor jou!

Je zult je op een inspirerende wijze kennis maken met Strengthscope®. Je leert hoe je medewerkers kunt ondersteunen in het bewust worden van hun talent potentieel en natuurlijke energie profiel en hoe zij hun sterke punten om kunnen zetten in zakelijk succes.

Deze methode/aanpak wordt door toonaangevende merken wereldwijd gebruikt om personeelsselectie, prestatie, motivatie, werken in teamverband en leiderschap te verbeteren.

 

Geef je prestatie een extra boost!

Het verbeteren van prestatie op basis van sterke punten is een aanpak die positiever en meer oplossingsgericht is. Ruim twintig jaar onderzoek toont aan dat wanneer je je richt op sterke punten en oplossingen je hier meer positieve energie van kan krijgen. Dit maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk, betrokkenheid en een optimale prestatie.

 

Beproefd en innovatief systeem voor het in kaart brengen van sterke punten

Strengthscope® is in 2006 geïntroduceerd en inmiddels uitgegroeid tot het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk.

 

Strengthscope® is de enige sterke punten test ter wereld die wetenschappelijk is onderbouwd en gecertificeerd door de British Psychology Society!

 

We definiëren sterke punten als de onderliggende kwaliteiten die je energie geven en waarin je uitblinkt of in zou kunnen uitblinken. Door je te helpen meer inzicht te verkrijgen in je sterke punten stelt Strengthscope® je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij je passen. Daarnaast helpt Strengthscope® je om je sterke punten verder te ontwikkelen tot gebieden waarin je excelleert

Strengthscope® wordt steeds meer gebruikt en boekt goede resultaten in organisaties waar deze nieuwe manier van werken en leidinggeven wordt toegepast.

 

Agile en Scrum specialisten

Voor Agile en Scrum specialisten bijvoorbeeld is Strengthscope® een prachtig instrument om teams samen te stellen of rollen te verdelen op basis van de natuurlijk aanwezige sterke punten van de teamleden. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van de onderlinge communicatie en de persoonlijke effectiviteit van de teamleden.

 

Strengthscope® geeft je meer inzicht in:

 • Je significante sterke punten
 • Hoe effectief je deze inzet op het werk
 • Prestatierisico’s, waaronder je zwakke punten, maar ook je sterke punten wanneer je ze te vaak en/of ineffectief inzet, en hoe je hier op een positieve manier mee om kunt gaan
 • Manieren waarop je sterke punten effectiever kunnen worden ingezet om je prestatie een boost te geven

Strengthscope® is ontworpen als de eerste stap in het optimaliseren van je sterke punten. We hebben een uitzonderlijk aanbod aan trainings-programma’s (waarin je je kan ontwikkelen tot master practitioner), ondersteunende tools en ontwikkelingsmiddelen ontwikkeld om je inzichten vanuit Strengthscope® om te zetten in een betere prestatie en motivatie en in meer vertrouwen.

 

Creëer een positievere werkomgeving m.b.v. talenten!

Strengthscope® is beschikbaar voor individuen, teams, leidinggevenden en kan gebruikt worden voor recruitment, performance management, leiderschapsontwikkeling en team development. Verder wordt het door verschillende grote organisaties gebruikt zoals de Gemeente Amsterdam, ING, Lego, Facebook, Oracle, Bosch en vele anderen.

 

Talent programma’s op basis van de sterke punten benadering is een van de snelst groeiende trends binnen HR. Onderzoek toont aan dat je tot 40% verbetering kan behalen in de prestaties en betrokkenheid van je medewerkers!

 

Doelgroep

De Strengthscope® certificatietraining is bedoeld voor de volgende doelgroepen:

 • Trainers (zelfstandig of in-company)
 • Coaches (zelfstandig of in-company)
 • Agile coaches
 • Adviseurs (organisatieontwikkeling, leiderschap- en teamontwikkeling, talent management, medewerkersbetrokkenheid etc.)
 • Vitaliteit specialisten
 • Talent managers
 • HR business partners
 • Managers
 • Leerkrachten

 

Niveau

Post-HBO

 

Vooropleidingseisen

HBO denk- en werkniveau

 

Studiebelasting

 • 2 dagen certificatietraining (elk dag van 9-5)
 • Voorbereidingsactiviteiten: 2 uren

 

De Strengthscope® certificatietraining

Je gaat leren hoe je het strengthscope® profiel en rapport kunt interpreteren en waardevolle feedback kunt geven aan medewerkers, zodat ze meer inzicht krijgen in hun sterke punten en hoe ze deze effectief kunnen inzetten op het werk.

Na het succesvol doorlopen van de training ben je een gecertificeerde Strengthscope® Practitioner en mag je het instrument bij anderen uitzetten en hen begeleiden in hun talentontdekking en ontwikkelingsproces. Je krijgt daarnaast toegang tot verschillende Strengthscope® producten en je kunt lid worden van de Strengths community Nederland

Deze training kan in het Nederlands en in het Engels worden gegeven. Het kan ook in-company worden gegeven aan meerdere HR specialisten en managers.

 

Trainer: Esther Akpomukai 

Esther werkt als talentencoach, trainer en spreker. Vanuit haar bedrijf www.lightupyourtalent.com richt zij zich op talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap van medewerkers, leidinggevenden en teams. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je team? Haar passie is om vanuit een strength-based en energie bewuste aanpak mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht en het versterken van performance en werkplezier. 15 jaar lang heeft Esther in diverse internationale bedrijven gewerkt. Daarbij was zij internationaal verantwoordelijk voor HR opleiding en ontwikkeling, Talent Management en medewerkersbetrokkenheid.

 

Locatie:

Studio Lingua, Amsterdam

 

Strengthscope® zelf ervaren voordat je beslist!

Wil je eerst de Strengthscope® test zelf ervaren voordat je beslist of dit wel voor jou is, dan is dat mogelijk. Je kunt je aanmelden via info@strengthscommunity.nl om de test te doen en persoonlijk feedback te ontvangen over je sterke punten. Als je daarna besluit om toch de certificatietraining te doen, dan wordt een significante deel van het bedrag dat je betaalt hebt, in mindering gebracht op het bedrag van de certificatietraining.

 

Investering:
€1210,=  inclusief btw (ZZP’er)
€1500,= exclusief btw (Bedrijven)

Je krijgt hiervoor een tweedaagse certificatietraining waar de lunch bij inbegrepen is. Verder krijg je je Strengthscope® binder, een werkboek met mooie oefeningen om je talenten om te zetten in sterke punten, een Strengthscope® kaarten set, het boek Optimise your strengths en 50 credits voor een uitgebreide individuele rapport om mee aan de slag te gaan bij je klanten of je collega’s.

 

Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de groepen klein tot een maximum van 8 personen. Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn!

 

MELD JE VANDAAG NOG AAN door een e-mail te sturen naar info@strengthscommunity.nl

 

Gegevens

Begin:
mei 15
Einde:
mei 22
Kosten:
€1800

Organisator

Light Up Your Talent
Telefoon:
+31 652 860 453

Locatie

Studio Lingua
Surinameplein 124
Amsterdam, 1058 GV Netherlands
+ Google Maps