Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Strengthscope® certificatietraining – Leiderschapsontwikkeling

februari 26 @ 9:00 am - 5:00 pm

- €900

Hoe je van een manager een inspirerende en motiverende leider maakt!

Tijdens deze masterclass, word je volledig ondergedompeld in praktische en beproefde leiderschapsessenties op basis van sterke punten, zodat je na afloop precies weet hoe je van goede leiders fantastische leiders maakt.

Aan het einde van de dag weet je alles over StrengthscopeLeider™, een krachtig 360-leiderschapsprofiel op basis van sterke punten. Ook beschik je over een reeks leiderschapsontwikkelingstools om leiders te helpen hun eigen sterke punten en die van hun teams te optimaliseren, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

In de huidige veranderlijke en zeer concurrerende wereld zijn de meest kansrijke bedrijven, bedrijven die er niet alleen in slagen de meest getalenteerde mensen aan te trekken en te houden, maar deze mensen ook weten te stimuleren om topprestaties te leveren, hun grenzen te verleggen en te blijven leren.

Met behulp van onze beproefde StrengthscopeLeider-assessment en -ontwikkelingsmethode leren leiders hoe ze hun manier van leidinggeven kunnen afstemmen op hun sterke punten en hoe ze zwakkere gebieden en andere prestatierisico’s kunnen aanpakken die hun prestaties mogelijk in de weg staan. Deze positieve en verrijkende aanpak stelt leidinggevenden in staat om zowel een positieve werkomgeving te creëren als optimale bedrijfsresultaten te behalen.

Deze interactieve en praktische masterclass biedt je alle kennis, vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om de denkwijze en prestaties van leiders ingrijpend te veranderen, zodat ze meer betrokken en succesvoller worden. En tegelijkertijd verbeter je ook je eigen leidinggevende kwaliteiten.

 

De Strengthscope Leider-methode 

Er bestaan talloze leiderschapsmodellen, waarvan vele heel duidelijk voorschrijven welke kwaliteiten leiders moeten hebben om effectief te zijn. Veel modellen leggen bijvoorbeeld de nadruk op het belang van kwaliteiten als charisma, overtuigingskracht en moed om te kunnen slagen.

Recente onderzoeken laten echter zien dat leiders vaak heel verschillend zijn in karakter. Ze behalen succes op verschillende manieren, afhankelijk van de unieke sterke punten en kwaliteiten die ze bezitten en hoe goed ze die inzetten om resultaten te behalen.

 

Wat leer je?

 • Je maakt kennis met een beproefde methode voor het ontwikkelen van flexibel leiderschap dat in staat is de bedrijfsresultaten een flinke boost te geven en een positieve bedrijfscultuur te ontwikkelen.
 • Je onderzoekt waarom leiders die hun sterke punten optimaliseren en prestatierisico’s beperken, uitmuntende resultaten behalen.
 • Je ontdekt praktische hulpmiddelen en strategieën op basis van sterke punten, waarmee je effectieve leiders kunt ontwikkelen.
 • Je leert hoe je het StrengthscopeLeider™-rapport interpreteert en hoe je het optimaal kunt inzetten om positieve veranderingen teweeg te brengen.
 • Je oefent coaching met StrengthscopeLeider™ om leiders te helpen hun sterke punten te optimaliseren en prestatierisico’s te beperken om uiteindelijk hun effectiviteit te vergroten.
 • Je wordt je bewust van je eigen sterke punten, prestatierisico’s en gewoonten, zodat je zelf een nog betere leider wordt.
 • Je volgt een op maat gemaakt ontwikkelingsplan om StrengthscopeLeider™ toe te passen om het leiderschap binnen je organisatie of de organisatie van je klant te verbeteren.

 

Wat krijg je?

 • Je eigen StrengthscopeLeider™-profiel
 • Een gedrukt exemplaar van het boek Optimize Your Strengths: Use Your Leadership Strengths to Get the Best out of You and Your Team, geschreven door James Brook en Paul Brewerton
 • Online leiderschapstools die uiteenlopende leiderschapstoepassingen ondersteunen
 • Het Energizing Leader Guidebook

 

Trainingsmogelijkheden

Deze masterclass van één dag kan ook worden gegeven op locatie bij bedrijven, zowel in het Engels als het Nederlands en aan groepen van maximaal acht deelnemers.

 

Kosten:

De prijs voor freelancers (train-the-trainer versie) is € 605,00 (incl. btw) per persoon en is inclusief lesmateriaal en lunch. De kosten voor bedrijven bedragen € 900,00 per persoon, exclusief btw.

 

Om alle deelnemers genoeg individuele aandacht te kunnen geven, werken we met kleine groepjes van maximaal acht personen. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plaats!

 

MELD JE VANDAAG NOG AAN door een e-mail te sturen naar info@strengthscommunity.nl

 

Gegevens

Datum:
februari 26
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€900

Organisator

Light Up Your Talent
Telefoon:
+31 652 860 453