Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Strengthscope® Masterclass – Veerkracht vergroten

juni 1, 2017 @ 9:00 am - 5:00 pm

- €900

Vergroot je veerkracht, zodat je bestand bent tegen onzekerheid, veranderingen en druk!

 

Tijdens deze inspirerende masterclass leer je hoe je veerkrachtiger wordt aan de hand van je natuurlijke sterke punten zodat je bent voorbereid op eventuele moeilijke tijden!

Het doel van deze masterclass is om je uit te rusten met de zelfbewustheid, vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om ook tijdens stress en onder druk goed te blijven presteren en je energiek en goed te blijven voelen.

In onzekere tijden van financiële zorgen, instabiliteit op de arbeidsmarkt of een hoge werkdruk, is het belangrijk om het hoofd te kunnen bieden aan toenemende eisen op het werk en onverwachte veranderingen of uitdagingen op het werk of privé. Je voorbereiden op dergelijke situaties vergt een doelbewuste houding.

Als je je veerkracht wilt trainen en ontwikkelen, is het belangrijk om stil te staan bij je huidige copingstrategieën en stressfactoren, en te bedenken wat er anders moet, waar je hulp bij nodig hebt en vooral wat je natuurlijke sterke punten zijn en wat je al goed doet.

Het is essentieel dat we onze weerbaarheid vergroten, zodat we om kunnen gaan met onzekerheid, onduidelijkheid, veranderingen en druk, en strategieën vinden die ons helpen stress de baas te blijven.

Het vergroten van je veerkracht is echter geen gemakkelijke opgave en vergt je volle aandacht. Maar iedereen is in staat dit te doen, zelfs als je niet van nature zelfverzekerd of weerbaar bent. Door positief te blijven denken en je te richten op sterke punten (die van jezelf en je collega’s), leer je om te gaan met, en zelfs boven jezelf uit te stijgen tijdens, stressvolle situaties of veranderingen.

In deze masterclass leer je hoe je dit kunt doen via het Strengths Partnerships Framework.

 

Wat leer je?

  • Je leert alles over de nieuwste bevindingen op het gebied van veerkracht en energiemanagement op het werk.
  • Je leert hoe je de symptomen van werkgerelateerde stress herkent, zowel lichamelijk, psychisch, bedrijfsmatig als persoonlijk.
  • Je leert hoe je optimaal blijft presteren en lekker in je vel blijft zitten tijdens stressvolle perioden.
  • Je krijgt meer inzicht in hoe je je sterke punten kunt inzetten en een positieve instelling houdt in geval van stress en onder druk.
  • Je leert hoe je een sociaal, ondersteunend netwerk opbouwt en daar gebruik van maakt om obstakels te overkomen.
  • Je gaat aan de slag met hulpmiddelen, vaardigheden en copingstrategieën om je veerkracht, energieniveau en prestaties te vergroten in tijden van tegenslag.
  • Je ontwikkelt in groepsverband een persoonlijk actieplan om een belangrijke uitdaging op het werk aan te pakken.

 

Trainingsmogelijkheden

Deze masterclass van één dag kan ook worden gegeven op locatie, zowel in het Engels als het Nederlands en aan groepen van maximaal acht deelnemers.

 

Kosten:

De prijs voor freelancers (train the trainer versie) is € 605,00 (incl. btw) per persoon en is inclusief lesmateriaal en lunch. De kosten voor bedrijven bedragen € 900,00 per persoon, exclusief btw.

 

Om alle deelnemers genoeg individuele aandacht te kunnen geven, werken we met kleine groepjes van maximaal acht personen. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plaats!

 

MELD JE VANDAAG NOG AAN door een e-mail te sturen naar info@strengthscommunity.nl

Gegevens

Datum:
juni 1, 2017
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€900

Organisator

Strengths Community Netherlands
Telefoon:
+31 652 860 453
E-mail:
info@strengthscommunity.nl
Website:
www.strengthscommunity.nl

Locatie

Studio Lingua
Surinameplein 124
Amsterdam, 1058 GV Netherlands
+ Google Maps