Karen van Wijnen

Wat is de naam van je bedrijf?

Plan B

 

Wat is jouw specialisatie?

Preventie en begeleiding bij stress en burn-out klachten dmv coaching en training. Daarnaast bied ik HR diensten aan op interim basis.

 

Wat is jouw favoriete quote?

Ik heb meer quotes waar ik heel blij van word maar op dit moment in mijn leven spreekt de volgende quote van Paulo Coelho mij het meest aan:

 

“Maybe the journey isn’t so much about becoming anything. Maybe it’s about un-becoming eveything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place”

 

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur en wat voor soort impact zou je graag teweeg willen brengen?

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe ingrijpend en ondermijnend langdurige stress- en burn-out klachten kunnen zijn. Het is dan ook mijn missie om andere mensen dit leed te kunnen besparen of hen te begeleiden om op een goede manier om te kunnen gaan met stress. Graag draag ik er mijn steentje aan bij om werkstress uit de top 3 van beroepsziekten te kunnen zien verdwijnen. Ik doe dat dmv coaching en training. Hierbij zet ik graag de testen van Strenghtscope in. Werken vanuit je krachten is m.i. zoveel effectiever dan het bijschaven van je zwakke kanten.

 

Wat voor soort clienten zijn bij jou aan het goede adres?

Particulieren, werknemers en werkgevers die een specialist willen inschakelen voor individuele begeleiding bij stress en/of burn-out klachten of voor het geven van training ter preventie van stress en ter verhoging van mentale vitaliteit binnen het bedrijf.

 

Wat zijn jouw natuurlijke talenten die je het meest waardeert?

Resultaat- en oplossingsgerichtheid, sterk empathisch en verbindend.

 

Karen’s contact details:

Website:       www.ennuplanb.nl

Gevestigd:   Enkhuizen

Tel:              +31 6-27063521

E-mail:        karen@ennuplanb.nl