STRENGTHSCOPE® PRACTITIONERS

Strengthscope® gecertificeerde practitioners zijn trainers, coaches en organisatieadviseurs uit diverse industrieën die het  Strengthscope® certificatieproces hebben voltooid.

Het zijn psychologen, logopedisten, HR werving & selectie specialisten, trainers, carrière- en interculturele coaches, life coaches, adviseurs, vitaliteitmanagement experts, organisatie adviseurs, managers en leerkrachten. Ze hebben allemaal een authentieke passie voor de sterke punten filosofie en bieden een schat aan ervaring en toewijding aan de op sterke punten gebaseerde methode van assessment en ontwikkeling. Zij bieden hun diensten aan aan organisaties die medewerkers’ prestaties, motivatie en functiegeschiktheid, alsmede leiderschapseffectiviteit en teameffectiviteit willen verbeteren door de natuurlijke talenten en sterke punten van medewerkers optimaal in te zetten. Als je meer wilt weten over hoe je een gecertificeerde practitioner van Strengthscope® wordt en de voordelen daarvan, klik dan hier voor een kennismakingsontmoeting.

Binnen onze Community verwijzen wij cliënten aan elkaar door gebaseerd op de vereiste expertise; wij combineren onze ervaring en acquireren gezamenlijk; wij delen grote opdrachten; wij ondersteunen elkaar in het ontwikkelen van onze eigen ondernemingen en wij leren en hebben plezier samen tijdens onze Strengthscope® conferentie.

Ben je op zoek naar een gecertificeerde Strengthscope® beoefenaar om mee samen te werken? Scroll dan door de profielen van een aantal van onze beschikbare professionals. Je kunt direct contact opnemen door middel van de zoekcriteria hieronder.